Värikäs Espoo -haaste

Oletko huomannut, että Espoosta löytyy yllättävän paljon erivärisiä rakennuksia.

#värikäsespoo -haasteessa rohkaisemme sinua etsimään ja kuvaamaan värikkäitä rakennuksia Espoossa. Haastamme sinut kuvaamaan kahdeksan kuvaa, joissa jokaisessa on erivärinen rakennus. Näin lopputuloksena syntynyt kuvasarja muodostaa kiehtovan sateenkaaripaletin.

Kuvat tulee ottaa ulkona ja kuvissa voi näkyä pelkkä rakennus tai voit myös itse näkyä kuvissa rakennuksen kanssa. Rakennus voi olla mikä vain Espoossa sijaitseva rakennus, kuten esimerkiksi kerrostalo tai päiväkoti. Muistathan kuvatessasi noudattaa yksityisyyttä ja kotirauhaa, vältä yksityisomistuksessa olevia piha-alueita. Valmiin kuvasarjan voit jakaa Instagramissa  käyttäen hastagia #värikäsespoo tai lähettää sähköpostitse meille osoitteeseen tapahtumaespoo@espoo.fi 

Arvomme kuukausittain kulttuuripaketteja kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken.
Hauskaa kuvausreissua!